مقالات آموزشی

دیابت نوع 1 و 2 و تفاوت بین آنها

دیابت نوع ۱ و ۲ : تفاوت چیست ؟ دیابت نامی است که همه مردم جهان حداقل یک بار شنیده اند . این بیماری جزو شایع ترین بیماری های جهان است که اگرچه علائم ترسناکی ندارد ، اما آثار مخرب فراوانی روی سلامتی دارد و گاهی نیز به مرگ فرد منجر می شود . با این وجود این بیماری در همه افراد یکسان عمل نمی کند و در برخی افراد متفاوت است . این تفاوت به علت ماهیت متفاوت بیماری در دیابت نوع ۱ و ۲ است . اگرچه هر دو مورد به خاطر وجود مشکل در تولید انسولین در بدن می باشند اما تفاوت هایی وجود دارد که این دو دسته بیماری را متمایز می سازد . با ما همراه باشید تا تفاوت دیابت نوع ۱ و ۲ و راه های جلوگیری از ابتلا و علائم آنها را بشناسید . دیابت نوع ۱ و ۲ چیست ؟ چند نفر تحت تأثیر قرار می گیرند؟ قند خون در افراد سالم چگونه است ؟ قند خون در افراد مبتلا به دیابت چگونه است ؟ راه حل چیست ؟

درمان دیابت: این به کمک شما بستگی دارد! به جای انتظار ، برای جلوگیری از دیابت اقدام کنید نکاتی برای جلوگیری از دیابت دیابت نوع ۱ و ۲ چیست ؟ دیابت نوع ۱ به دیابت جوانی نیز معروف است و معمولاً قبل از ۲۰ سالگی شروع می شود. علت آن بیماری خود ایمنی است ، یعنی بیماری که در آن سیستم ایمنی بدن خود را مورد حمله قرار می دهد. در دیابت نوع ۱ ، سلولهای تولید کننده انسولین در پانکراس از بین می روند. نوع بسیار شایع تر ، دیابت نوع ۲ ، معمولاً فقط پس از ۳۰ سالگی اتفاق می افتد و بنابراین اغلب به آن دیابت پیری گفته می شود. با این حال ، جوانان نیز می توانند تحت تأثیر قرار بگیرند. عوامل وراثتی ، چاقی و کمبود ورزش در ایجاد آن نقش دارند. چند نفر تحت تأثیر قرار می گیرند؟ اعتقاد بر این است که در سراسر جهان حدود ۴۱۵ میلیون نفر از سنین ۲۰ تا ۷۹ سال وجود دارند که امروزه به نوعی به دیابت مبتلا هستند. شیوع دیابت ۷٪ -۸٪ برای ایران تخمین زده شده است ، یعنی بیش از ۷ میلیون نفر در جمعیت مبتلا به دیابت نوع ۲ هستند و تعداد آنها در چند سال آینده همچنان افزایش خواهد یافت. بنابراین می توان از یک بیماری گسترده واقعی صحبت کرد. این فقط افزایش قند خون نیست که مشکل ساز است ، بلکه مهمتر از همه بیماری های همراه و ثانویه مانند حمله قلبی ، سکته مغزی یا پای دیابتی است

قند خون در افراد سالم چگونه است ؟ در بدن افراد سالم کربوهیدرات ها از طریق هضم شکسته می شوند تا حدی که به صورت قند یا گلوکز توسط سلولهای غشای مخاطی روده کوچک جذب شده و در خون آزاد می شوند. خون ابتدا گلوکز را به کبد و سپس به سلولهای جداگانه اندام ها و بافت ها منتقل می کند. اگر گلوکز وارد خون شود ، سطح قند خون بالا رفته و لوزالمعده انسولین بیشتری آزاد می کند. انسولین اطمینان می دهد که گلوکز به عنوان اهدا کننده انرژی به داخل سلول ها هدایت می شود و این باعث می شود سطح قند خون دوباره کاهش یابد. همه سلول ها گیرنده های انسولین زیادی در سطح خود دارند.

مقالات آموزشي سايت آکومد

انسولین “کلیدی” است که سلولها را از نظر گلوکز باز می کند. گلوکاگون ، آنتاگونیست انسولین ، به طور فزاینده ای توسط لوزالمعده آزاد می شود ، اگر قند کمی در خون وجود داشته باشد گلوکاگون باعث می شود که گلوکز بیشتری در کبد تشکیل شود و در خون آزاد شود ، در نتیجه از افت قند خون جلوگیری می کند. به دلیل فعل و انفعال دو هورمون مخالف ، بدن به طور معمول قادر به تأمین گلوکز ، یعنی انرژی ، بدون نوسانات زیاد به بدن است. قند خون در افراد مبتلا به دیابت چگونه است ؟ دیابت نوع ۲ به آرامی و معمولاً طی سالهای متمادی ایجاد می شود. در مراحل اولیه بیماری ، سلولهای پانکراس هنوز انسولین کافی تولید می کنند. با این حال ، با گذشت زمان ، سلولهای عضلات ، کبد و بافت چربی نسبت به انسولین (مقاومت به انسولین) حساسیت کمتری پیدا می کنند. این بدان معناست که هورمون کمتر و کمتر قادر به انتقال قند از خون به سلولها است. به عنوان یک “پاسخ” ، پانکراس سعی دارد این اختلال را با افزایش تولید انسولین جبران کند. میزان انسولین در خون افراد مبتلا می تواند در این مرحله از بیماری طبیعی باشد ، حتی گاهی اوقات افزایش می یابد. در ابتدا ، افزایش بیش از حد و طولانی مدت قند خون پس از مصرف کربوهیدرات ها (اختلال در تحمل گلوکز) وجود دارد. در این مرحله ، دیابت نوع ۲ همراه با ورزش است ، کاهش وزن و در صورت لزوم ، قرص های اضافی اغلب هنوز به خوبی کنترل می شوند.

مقالات مربوط به ديابت

ارسال شده در سايت آکومد

خريد محصولات مرتبط با ديابت به زودي در  فروشگاه اینترنتی آکومد .

ديابت را بهتر بشناسيم

پس از سالها تولید مداوم بیش از حد انسولین ، عملکرد سلولهای سازنده انسولین به طور فزاینده ای کاهش یافته و تولید انسولین سرانجام به بن بست کامل می رسد. سپس فرد مورد نظر باید انسولین خود را از خارج تأمین کند ، یعنی انسولین تزریق کند. کمبود نسبی انسولین در ابتدای دیابت نوع ۲ (مقاومت به انسولین) به کمبود انسولین مطلق تبدیل می شود. کمبود انسولین به این معنی است که گلوکز کمتری از خون به سلولهای بدن وارد می شود ، بنابراین سطح قند خون بالا می رود و در نهایت به تصویر کامل دیابت می رسد. راه حل چیست ؟ با این وجود ، یک خبر خوب وجود دارد: شما به عنوان یک فرد مبتلا به دیابت ، می توانید تأثیر عمده ای در روند بیماری و موفقیت در درمان داشته باشید. برای این کار مهم است که شما دیابت خود را بپذیرید و حتی الامکان در مورد آن آگاهی داشته باشید. مطالب زیر با اطلاعات مهم و نکات بسیار خاص شما را پشتیبانی می کنند تا در زمینه بیماری خود متخصص شوید و از یک زندگی واقعاً خوب لذت ببرید . درمان دیابت: این به کمک شما بستگی دارد! درمان دیابت شامل چندین گزینه است که می تواند با یکدیگر ترکیب شود. یک قسمت اساسی از درمان این است که شما برای یک وزن طبیعی تلاش می کنید ، بیشتر حرکت می کنید و یک رژیم غذایی آگاهانه و سالم را حفظ می کنید. در یک مرحله خاص ، داروها ، اصطلاحاً داروهای ضد دیابت ، نقش دارند، نقش مهمی در عادی سازی سطح قند خون دارد. در حالی که آمادگی جسمانی و وزن طبیعی تأثیر طولانی مدتی دارند ، اما داروها متأسفانه فقط کوتاه مدت هستند ، یعنی باید روزانه مصرف شوند. با این حال ، بسیاری از بیماران ممکن است مصرف منظم و صحیح داروهای توصیه شده برای دیابت را دشوار ببینند. زیرا اگر این احساس می گوید که شما سالم هستید ، مصرف منظم قرص ضروری به نظر نمی رسد. همچنین ممکن است اتفاق بیفتد که دارو به سادگی فراموش شود یا از ترس عوارض جانبی ، آگاهانه از آن اجتناب شود. با این حال ، منجر به کاهش میزان انطباق با درمان می شود به این واقعیت که دیابت و بیماری های ثانویه می توانند بیشتر رشد کنند. و به همین دلیل پایبندی شما به درمان بسیار مهم است تا بتوانید دیابت خود را با موفقیت درمان کنید! به جای انتظار ، برای جلوگیری از دیابت اقدام کنید اگر متوجه شدید که اضافه وزن دارید ، با مشورت با پزشک عمومی خود سعی کنید چند پوند وزن کم کنید. وزن سالم می تواند از بروز دیابت جلوگیری کند. اصولاً شما می توانید با مصرف انرژی کمتر – یعنی کالری کمتری – نسبت به مصرف خود به کاهش وزن دست پیدا کنید. یا بالعکس: با سوزاندن انرژی یا کالری بیشتر از آنچه مصرف می کنید. به عبارت دیگر ، دو اهرم حیاتی که می توانید خود تنظیم کنید رژیم و ورزش هستند. نکاتی برای جلوگیری از دیابت میوه و سبزیجات زیاد بخورید. بهتر است هر وعده غذایی را با سالاد ، میوه یا سبزی شروع کنید. غذاهای کم چرب ، به عنوان مثال محصولات شیر یا پنیر را ترجیح دهید. اطمینان حاصل کنید که چربی های گوشت و سوسیس را تا حد ممکن کم کنید. حتما از نوشیدنی های سالم و کم کالری استفاده کنید. بهتر است به جای نوشابه و قهوه ، آب معدنی ، آب یا چای شیرین نشده را ترجیح دهید.

فروشگاه اینترنتی آکومد پاسخگویی به نیازهای پزشکی  شماست. ما همیشه در حال تلاش برای ایجاد آموزش ها و محصولات عالی و خلاقانه هستیم تا بتوانیم سهمی موثر در آسایش شما داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *